Algemene training

Deze groep bestaat uit honden van verschillende rassen door elkaar. Wel kijk ik naar het soort ras wat goed met elkaar kan omgaan.
De aspecten die aan de orden kunnen komen zijn o.a.:
gehoorzaamheidstraining en voorbereiding tot jachttraining waarbij je op een leuke en gezellige manier met je hond bezig bent.
Ook als u specifieke vragen heeft over een bepaalde oefening wordt dat met u doorgenomen zodat u thuis met uw hond verder kunt oefenen om zo de kneepjes onder de knie te krijgen. We werken op een ontspannen en relaxte manier u maar vooral ook uw hond moet het leuk vinden om voor u te mogen werken. Hij of zij moet er als het ware naar uitkijken om naar de training te komen. Met deze groep train ik op woensdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur. In de toekomst kunnen de lesdagen en lestijden eventueel uitgebreid en aangepast worden. Ook voor deze groep geld dat u een keer kan komen kijken, u bent harte welkom. Laat wel even weten als u op een avond wilt komen, u kunt dit telefonisch doen of via een e-mail zodat ik in overleg met u een tijd af kan spreken.Hond