Beagle training

Sinds 1 mei 2005 ben ik gestart met het trainen van de Beagles. Voor mij is toen een wens in vervulling gegaan. Ondanks dat Beagles de “naam” hebben dat je ze niets kunt leren en dat ze “eigenwijs” zijn is het heel leuk om te zien hoe de groep vordert. Ik ben met 1 groep van start gegaan en deze is inmiddels uitgegroeid naar twee groepen. Elke groep bestaat uit ongeveer 7 Beagles, maar iedereen krijgt voldoende individuele aandacht. Immers elke Beagle is uniek en heeft zo zijn of haar eigen benadering nodig.
Er wordt aandacht besteed aan gehoorzaamheid, behendigheid en de allerdaagse dingen die je van pas kunnen komen.
We trainen op Woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur. en op zondag maar dat is niet iedere zondag dan moet u even contact met mij op nemen. In de toekomst kunnen de lesdagen en lestijden eventueel uitgebreid en aangepast worden.
Natuurlijk bent u ten aller tijden van harte welkom om samen met uw hond een keer op een avond een kijkje te komen nemen. Laat wel even weten als U op een avond wilt komen. U kunt dit telefonisch doen of via een e-mail, zodat ik in overleg met u een tijd af kan spreken.Hond